Tupperware Grill Parti







Pác és Panírsztár 7.690,- Ft
Csupa Klikk 9.990,- Ft helyett  9.090,- Ft
Az ajánlat  2016. május 16- junius 12-ig érvényes!


SASLIK PÁCOK
Gyümölcsökhöz: • 2 db kiwi • 2 db sárgabarack • 2 db őszibarack • 16 szem eper A pácléhez: • 10 mentalevél, felaprítva • 30 ml karamellszirup • 30 ml cseresznyés öntet Pácolás után a gyümölcsök minden oldalát 10 percig sütjük vagy grillezzük. 
Sertéshez, vagy bárányhoz: • 500 g bárány - vagy sertéscomb, • felkockázva • 1 db pritamin paprika • 1 db cukkini A pácléhez: • 2 szál sárgarépa • 1 gerezd fokhagyma • 2 fej hagyma • 2 db hámozott paradicsom • Fél teáskanál só • Fél teáskanál kakukkfű • Fél teáskanál oregánó • Só és bors

A különböző hozzávalókat felhúzzuk a nyársra. Célszerű a színekkel játszani, így még étvágygerjesztőbb lesz az étel. Az elkészült nyársakat a Pác és Panír Sztár aljába fektetjük, meglocsoljuk az elkészült páclével, majd lezárva a hűtőszekrénybe tesszük 30 percre. Az edényt 10 percenként megfordítjuk, hogy a páclé jól átjárja a nyársak minden oldalát. A pácolt nyársakat 210̊ C-on az UltraPro Sütőtálcán megsütjük
Előkészítési idő: 20 perc Pácolási idő: 30 perc Sütési idő: 10-30 perc



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése