Tupperware Turbó Aprító

Katalógus ár: 13.990,- Ft
Ennek a terméknek a legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy a hagymát "sírás" nélkül és nagyon gyorsan apríthatjuk össze!!!

Annyiban különbözik a Kézi aprítótól, hogy egy zsinórt kell meghúzni, azzal aprítunk és nem forgatjuk a terméket ellentétesen.
Sokkal gyorsabb, hatékonyabb eszköz elődjénél! Kb.10-12 húzásra hagymánk apró lesz!
Maximálisan egy fél hagymát tegyünk bele négy részre vágva. Így könnyebben tudjuk használni.
Kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek is könnyedén dolgozhatnak vele. A tető biztonsággal illeszkedik az aljra, mert bajonett záras.



A Turbó Aprító tulajdonképpen egy húzó-köteles mechanizmusra épül, melynek köszönhetően a pengék villámgyorsan fordulnak körbe, így biztosítva a hatékony aprítást. Egyetlen húzással a pengék 8-szor fordulnak körbe, így 12 húzással gyakorlatilag olyan, mintha egy késsel 288-at aprítottál volna, kevesebb mint 15 másodperc alatt.
A Turbó Aprítóval felapríthatsz hagymát, fokhagymát, diót, mogyorót, sajtot, friss fűszereket, pépesíthetsz főtt zöldségeket, vagy párolt gyümölcsöket is. A teteje bajonett záras, így biztosan illeszkedik az alj részhez munka közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek is könnyen használhatják. Ha nem használod föl az összes felaprított hozzávalót, akkor lezárva az edényt hosszú ideig frissen tudod tartani. 
Az edény karcolását elkerülendő, a hozzávalók kikanalazásához a Vékony fejű Szilikon Keverőt használd!

A penge nagyon éles, rozsdamentes acélból készült. Tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy a pengék élét sokáig megőrizzük. A többi részt lehet mosogatógépen mosni.
Alján csúszásgátló biztosítja a stabil fogást.

Fontos!
A húzóját nem szabad ütközésig megrántani mert kiakadhat! Ügyeljünk erre, első alkalommal óvatosan tapasztaljuk ki, hogy melyik ez a pont.
A Turbó Aprító bemutató videóját megnézheti: Turbó Aprító

Tisztítás:
Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani. 
Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése